Jobba hos oss

Frisör 60 - 70 % som frisör eller gymnasieutbildad i färdigutbildning.

Vi söker en ambitiös frisör enligt ovan för anställning 60 - 70 % eller enl överenskommelse. Anställningen inleds med provanställning enl gällande avtal och övergår därefter i tillsvidareanställning (fast anställning) om inte annat överenskommes.

Skicka din intresseanmälan till bo@qtime.se eller kontakta Berit på telefon 070-688 14 74 eller 0451-105 00.

Vi anställer frisörer, elever och lärlingar (trainees) efter behov. Anställningsvillkoren överensstämmer med gällande lagar och avtal. Det betyder att vi betalar avtalsenliga löner, OB-tillägg, semesterlön etc. Vi betalar också lagstadgade arbetsgivaravgifter (sociala avgifter) och arbetsmarknadsförsäkringar. Vårt företag är anslutet till Sveriges Frisörföretagare och innehar kollektivavtal.

Praktik och PRAO

Gymnasieskolans frisörlinje

Går du på gymnasieskolans frisörlinje och är intresserad av praktikplats? Hör av dig i god tid. Just nu kan vi eventuellt ta emot en elev.

Kontakta Berit 0451-105 00 eller 070-688 14 74. E-post: berit@harosant.se

PRAO

Vi tar normalt emot en eller två PRAO-elever varje termin. Ta kontakt med salongen i god tid. Det brukar vara många som är intresserade.

Som PRAO får Du se hur det går till på en frisörsalong. Du får också information om vad arbetet innebär och hur vårt företag är uppbyggt. Du får inte klippa eller utföra andra behandlingar. Däremot kan Du få prova på att t ex schamponera någon av frisörerna på salongen. Det finns också övningshuvuden som man kan prova att göra uppsättningar på.

Ring Berit på 0451-105 00 eller 070-688 14 74. E-post: berit@harosant.se